4 Chromebooks myths, ontkracht

Realiseer het of niet, je hebt waarschijnlijk veel geluiden gehoord over het Chrome OS-platform van Google. Tijd om feiten te scheiden van fictie.

Wat is Identity & Access management?

Bij Identity & Access management draait het om de vraag: “Wie heeft toegang tot wat, tot hoever en vanaf waar?”. Het wordt ingezet om meer controle te krijgen over welke personen toegang hebben tot de bedrijfsdata.

G Suite Succesverhalen en wat kun je ermee?

G Suite, voorheen bekend als Google Apps, is een intelligente “suite” van tools die het gemakkelijk maakt voor jou, om samen te werken met anderen en daardoor de totale productiviteit van jouw organisatie te verhogen.

4 Tips, van verouderde IT naar de Cloud. Ben jij er al klaar voor?

Als het 2020 is, verwacht IDC dat meer dan 60 procent van alle IT uitgaven wordt gedaan aan Cloud gebaseerde services. Met die gedachten is het duidelijk dat het netwerk van morgen vooral cloud gebaseerd zal zijn. Hoe ga jij ervoor zorgen om niet achter te blijven?

Hoe ‘machine learning’ in G Suite mensen productiever laat werken

Email management, documenten opmaken, creëren van financiële rapporten. Dit zijn maar een paar tijdvreters die jouw productiviteit beïnvloeden tijdens werk. Bij Google noemen ze dit “overhead”, tijd dat je besteed aan taken, die niet direct leiden tot creatief bezig zijn en dat gebeurt vaak!

Wifi-lek in jouw smartphone?

Door een ernstige fout in enkele veel gebruikte smartphones en tablets kunnen hackers volledige controle krijgen over een via wifi verbonden smartphone of tablet.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Google

Google Workspace

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Okta

Okta

Geeft je het overzicht van alle applicaties in het bedrijf, maakt het inloggen makkelijker en zorgt voor meer controle en veiligheid.

Lees meer!
Backup en archivering

Backup en Archivering

Je hoeft je geen zorgen meer te maken als er perongeluk data wordt verwijderd, je kunt dit op elk gewenst moment terug halen en je hebt zelfs onbeperkte opslag!

Lees meer!
Hardware

Hardware

Wil jij ook kunnen werken op een apparaat dat nooit langzaam wordt? Kijk dan snel verder naar ons diverse aanbod in Chrome apparaten.

Lees meer!