Over het familie bedrijf Kébol

Groothandel, producent en veredelaar. Dat is Kébol. Sinds de oprichting in 1989 is ons familiebedrijf een opmerkelijke speler op de wereldwijde markt voor bloembollen. Veelzijdig familiebedrijf binnen de wereldwijde import/export van bloembollen. Naast kwaliteitsproducten bieden wij complete dienstverlening op het gebied van preparatie, verpakking en distributie. Al onze activiteiten ontwikkelen zich rond innovatie, kwaliteit en samenwerking. Dit maakt een enorm verschil!

Samenwerken is een krachtige aanpak voor het verkrijgen van de beste en winstgevende resultaten. Daarom streven wij naar lange termijn relaties met onze klanten, medewerkers, leveranciers en (internationale) partners. Door middel van open communicatie stimuleren wij elkaar in het bereiken van een gemeenschappelijk doel: op een winstgevend product te leveren dat mensen vrolijk maakt. Elk seizoen. Wereldwijd.

Kebol

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Google

Google Workspace

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Okta

Okta

Geeft je het overzicht van alle applicaties in het bedrijf, maakt het inloggen makkelijker en zorgt voor meer controle en veiligheid.

Lees meer!
Backup en archivering

Backup en Archivering

Je hoeft je geen zorgen meer te maken als er perongeluk data wordt verwijderd, je kunt dit op elk gewenst moment terug halen en je hebt zelfs onbeperkte opslag!

Lees meer!
Hardware

Hardware

Wil jij ook kunnen werken op een apparaat dat nooit langzaam wordt? Kijk dan snel verder naar ons diverse aanbod in Chrome apparaten.

Lees meer!