Jamboard

Welke hardware is er?

Er zijn allerlei verschillende Chrome apparaten, denk aan een Chromebook, Chromebox, Chromebase, Chromebit, Chrometab, Hangouts Meet en de Jamboard. Uiteraard zijn hier ook verschillende accessoires bij te krijgen, zoals een hub, sleeve, muis, toetsenbord en nog veel meer.

Waarom zou je dit bij ons kopen en niet zelf aanschaffen via een webshop? Heel simpel! Naast de lage prijzen zijn er een aantal onderscheidende factoren ten opzichte van andere aanbieders. Asset management, bijzondere modellen en de kennis om jou zo optimaal mogelijk te laten werken.

Hoe is het gemaakt?

Onderscheidend?

Wij gaan een stap verder, dan alleen hardware leveren. Zonder extra kosten zorgen wij ervoor dat al jouw hardware in één overzicht te bekijken is, ofwel asset management. Denk aan garantietermijn, aanschafdatum, serienummer, model, aanschafprijs en nog veel meer.

Naast het kunnen verkopen van hardware vinden wij het belangrijk dat jij als gebruiker ook weet hoe je het apparaat zo optimaal mogelijk kan gebruiken.

Ben je nou op zoek naar een model dat nergens in Nederland te krijgen is, vraag het ons. De kans is groot dat je het bij ons wel kunt bestellen.

Hardware Kosten

Hierin zijn wij open en transparant. Vraag gerust een prijs op van een bepaald apparaat en model.

Prijs opvragen

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Google

Google Workspace

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Okta

Okta

Geeft je het overzicht van alle applicaties in het bedrijf, maakt het inloggen makkelijker en zorgt voor meer controle en veiligheid.

Lees meer!
Backup en archivering

Backup en Archivering

Je hoeft je geen zorgen meer te maken als er perongeluk data wordt verwijderd, je kunt dit op elk gewenst moment terug halen en je hebt zelfs onbeperkte opslag!

Lees meer!
Hardware

Hardware

Wil jij ook kunnen werken op een apparaat dat nooit langzaam wordt? Kijk dan snel verder naar ons diverse aanbod in Chrome apparaten.

Lees meer!