Voordelen

Geweldige visuals

Het grote 23,8-inch en superheldere Full HD-resolutie (1920 x 1080) scherm is voorzien van IPS-technologie. Zo zie je elk detail kristalhelder, zelfs wanneer je niet recht voor het scherm zit.

De ingebouwde webcam maakt high-definition video, zodat de mensen aan de andere kant alles duidelijk kunnen zien. De webcam kan 30° worden gekanteld, zodat het beeld samen met het scherm in totaal -5° tot 30° kan worden gekanteld. Jouw team kan dan ook gewoon blijven zitten, aangezien de webcam ervoor zorgt dat iedereen in beeld komt.

Chromebase

Beheer duizenden apparaten

Met de Google beheerconsole kan je gemakkelijk duizenden Chromebase apparaten centraal beheren en inzetten. Hierdoor kan je alles makkelijker op afstand beheren en neemt de technische ondersteuning aanzienlijk af, waardoor de totale eigendomskosten lager worden.

Voordelen

Geweldige touchbediening

Met de 10-punts multi-touchtechnologie betekent dat het touchscreen iedere veeg van jouw vingers volgt. Hierdoor kan je geavanceerde gebaren gebruiken om de computer eenvoudig en intuïtief te bedienen.

De chromebase is ook goed te gebruiken als Signage en Kiosk-opties. Met Chrome-apps kan je van deze pc snel een gemakkelijk een veilig digitaal reclamebord of een kiosk-interface maken. Je kan ook één Chromebase gebruiken omd eze functies met behulp van de Google Management Console toe te passen op duizenden Chrome-apparaten.

Chromebase

Up-to-date en veilig

Vanuit Google worden er elke paar weken updates verstuurd naar de Chromebase voor het besturingssysteem en de apps. Alles is dan ook altijd up-to-date, ook de beroemde ingebouwde beveiliging en virusbescherming van Chrome OS. Daarbij krijg je de geavanceerde coderingsfuncties van TPM 1.2 en een fysieke beveiliging in de vorm van een Kensington-slot. En je hebt nooit last van een update dankzij een dubbel OS systeem, waardoor er in de achtergrond updates uitgevoerd kunnen worden waarbij je gewoon door kunt werken.

Wat kost het?

Je kunt een Chromebase aanschaffen zonder beheer licentie, hoewel wij het wel aanraden als je er meerdere in een organisatie gaat gebruiken. Het maakt het beheer een stuk makkelijker en veiliger.

Wat kost het?

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Google

Google Workspace

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Okta

Okta

Geeft je het overzicht van alle applicaties in het bedrijf, maakt het inloggen makkelijker en zorgt voor meer controle en veiligheid.

Lees meer!
Backup en archivering

Backup en Archivering

Je hoeft je geen zorgen meer te maken als er perongeluk data wordt verwijderd, je kunt dit op elk gewenst moment terug halen en je hebt zelfs onbeperkte opslag!

Lees meer!
Hardware

Hardware

Wil jij ook kunnen werken op een apparaat dat nooit langzaam wordt? Kijk dan snel verder naar ons diverse aanbod in Chrome apparaten.

Lees meer!