Wat is het

Hoe werkt het?

Elk scherm met een HDMI aansluiting is te veranderen in een computer met 's werelds kleinste Chrome OS-apparaat. Stop de Chromebit in een scherm, login op een account en je kunt aan de slag.

Het is ideaal voor een kiosk modus, het kunnen surfen op het web en HD-entertainment of gebruik de Chromebit voor digital signage, reclamezuilen en andere toepassingen.

Beheer

Eenvoudig te beheren

Met een licentie voor Chrome Device Management kun je er honderden makkelijk beheren via één portal. Daarnaast heb je ook altijd de laatste OS en anti-virus software versie tot je beschiking, doordat hij automatisch update. Als hij een update uitvoerd heb je daar verder ook geen last van, dit gebeurd namelijk in de achtergrond, zodat je ongestoord door kunt gaan met je werk.

Wat is het - Tab

Chromebit specificaties

  • Hard drive: 16 GB
  • Processor: Rockchip 3288
  • Geheugen: 2 GB
  • Graphics: ARM Mali-T764 quad core GPU
  • Wi-Fi: 802.11ac (supports a/b/g/n/ac)
  • Afmetingen: 123 x 31 x 17 mm
  • Gewicht: 75g


Wat kost het?

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Google

Google Workspace

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Okta

Okta

Geeft je het overzicht van alle applicaties in het bedrijf, maakt het inloggen makkelijker en zorgt voor meer controle en veiligheid.

Lees meer!
Backup en archivering

Backup en Archivering

Je hoeft je geen zorgen meer te maken als er perongeluk data wordt verwijderd, je kunt dit op elk gewenst moment terug halen en je hebt zelfs onbeperkte opslag!

Lees meer!
Hardware

Hardware

Wil jij ook kunnen werken op een apparaat dat nooit langzaam wordt? Kijk dan snel verder naar ons diverse aanbod in Chrome apparaten.

Lees meer!