Chromebook

Acer Chromebook 11 C732 LTE

Deze Chromebook kan je gerust meegeven aan leerlingen of je onvoorzichtige collega. Dankzij de schokbestendige behuizing kan de Chromebook er zelfs tegen als deze van de tafel valt of als je er perongeluk op gaat staan. Robuust en knoeibestendig toetsenbord. Je kunt tot 330ml vloeistof op het toetsenbord morsen zonder schadelijke gevolgen. Het is zelfs mogelijk om er een simkaart in te stoppen.

€419,- Exclusief BTW

Chromebook

Acer Chromebook Spin 11

Voldoet aan de militaire normen, waardoor hij zonder problemen van tafel kan vallen. Ook is er gedacht aan het glas, dat schoner en robuuster is dankzij antimicrobieel materiaal dat de groei tegegaat van micro-organismen op touchscreens die geurtjes en vlekken veroorzaken. Daarnaast is dit ook nog eens een flipbaar model, je kunt hem dan ook als tablet gebruiken.

€289,- Exclusief BTW

Chromebook

Acer Chromebook 13 Clamshell

Stijlvol en duurzaam met een 100% aluminium behuizing. Naast het mooie aanzicht heb je ook meer hoogte dankzij de verhouding 3:2. Hierdoor heb je 18% meer verticale ruimte dan bij de gangbare 16:9-beeldschermen. Door deze extra ruimte kan je makkelijker lezen zonder dat je hoeft te scrollen, waarbij de beeldkwaliteit ook nog eens uitstekend blijft. Full-HD Plus (QHD) met een kijkhoek van 178º.

€479,- Exclusief BTW

Chromebook

Acer Chromebook Spin 13

Schrijf met grote controle en precisie. Bij dit flipbare model is een pen ingebouwd waarbij de penpunt van elastomeer is gemaakt en zorgt daarmee voor een natuurlijke schrijfervaring. Door het gebruik van Gorilla glas is het beeldscherm steviger en beter bestand tegen krassen. Het scherm heeft een verhouding van 3:2 en is hierdoor 18% hoger dan bij de gangbare 16:9-beeldschermen.

€599,- Exclusief BTW

Chromebook

Acer Chromebook Spin 15

Doordat de speakers bij dit flipbare model zich aan de bovenkant bevinden, wordt het geluid niet dof als je de laptop op je schoot of op een bureau gebruikt. Je kunt er ook een hele dag op werken zonder een adapter nodig te hebben. Het heeft namelijk een batterijduur van maximaal 14 uur.

€395,- Exclusief BTW

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Google

Google Workspace

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Okta

Okta

Geeft je het overzicht van alle applicaties in het bedrijf, maakt het inloggen makkelijker en zorgt voor meer controle en veiligheid.

Lees meer!
Backup en archivering

Backup en Archivering

Je hoeft je geen zorgen meer te maken als er perongeluk data wordt verwijderd, je kunt dit op elk gewenst moment terug halen en je hebt zelfs onbeperkte opslag!

Lees meer!
Hardware

Hardware

Wil jij ook kunnen werken op een apparaat dat nooit langzaam wordt? Kijk dan snel verder naar ons diverse aanbod in Chrome apparaten.

Lees meer!