Voordelen

Snel aan de slag

Met een chromebox kan je binnen enkele seconden aan de slag zodra je hem uit de doos haalt. Sluit je scherm(en) aan, stop de stekker in het stopcontact verbind hem met ethernet of Wi-Fi, login en je kunt direct naar je favoriete websites of en applicaties. Met deze kleine maar krachtige chromebox kan je tot wel 2 schermen aansluiten.

Het is zelfs mogelijk om met een Chromebox zowel online als offline te werken.

PTZ camera

Waarom een Chromebox?

De webbrowser wordt steeds meer en meer gebruikt. Hoe vaak gebruik jij wel niet de webbrowser om ergens in te loggen of om iets op te zoeken? Steeds meer applicaties zijn online, via de webbrowser te benaderen.

Een Chromebox zorgt ervoor dat jij de beste browser ervaring krijgt, hierdoor hoeft er niets geïnstalleerd te worden op het apparaat het gebeurd namelijk allemaal in de cloud. Het vervolg hiervan is, dat er minder zware hardware nodig is, waardoor het apparaat zo'n kleine afmetingen kan hebben en de kosten een stuk lager zijn.

Voordelen

Beheer

In combinatie met een beheer licentie kan je al je chrome apparaten beheren. Hiermee kun je zien wanneer en waar het voor het laatst is gebruikt. Het is ook mogelijk om een beleid af te dwingen zodat je de bedrijfsgegevens nog beter kunt beveiligen. Bepaal of iedereen in de organisatie via MFA moet inloggen of blokkeer de mogelijkheid om lokaal bestanden op te slaan, waardoor alle bestanden automatisch in Drive (de cloud) wordt opgeslagen. Hierdoor kan je op elk moment en waar dan ook bij jouw bestanden.

Prijs

Je kunt al een Chromebox vanaf €150,- excl. BTW kopen.

Natuurlijk zijn er allerlei verschillende soorten die een ieder weer bij een bepaald gebruik of omgeving passen. Een goedkopere variant kan bijvoorbeeld heel goed gebruikt worden als kiosk en een wat zwaardere voor op kantoor waar 2 beeldschermen aangekoppeld kunnen worden.

Wij kunnen je hierbij adviseren.

Ik wil advies

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Google

Google Workspace

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Okta

Okta

Geeft je het overzicht van alle applicaties in het bedrijf, maakt het inloggen makkelijker en zorgt voor meer controle en veiligheid.

Lees meer!
Backup en archivering

Backup en Archivering

Je hoeft je geen zorgen meer te maken als er perongeluk data wordt verwijderd, je kunt dit op elk gewenst moment terug halen en je hebt zelfs onbeperkte opslag!

Lees meer!
Hardware

Hardware

Wil jij ook kunnen werken op een apparaat dat nooit langzaam wordt? Kijk dan snel verder naar ons diverse aanbod in Chrome apparaten.

Lees meer!