Wat is het - Tab

Wat is het?

Een Chrometab is een Chromebook in tablet variant, ontworpen voor in klaslokalen en om in kiosk modus te gebruiken. Dit prachtige apparaat heeft een batterijduur van maximaal 9 uur, zodat je de hele dag ongestoord op je apparaat kunt werken. Met een Chrometab kan je ook nog steeds je favoriete apps blijven gebruiken. Download via Google Play Microsoft Office, Skype, Facebook en nog veel meer.

Breng de lessen tot leven

Door Google Expeditions AR te gebruiken op de tablets kan je als docent de wereld naar hun klaslokaal brengen. Dit zorgt voor meeslepende lessen die studenten nog meer motiveren.

Expeditions AR maakt gebruik van de AR-technologie van Google om het fysieke klaslokaal in kaart te brengen en 3D-objecten te plaatsen. Studenten kunnen helemaal om de objecten heen lopen, dichterbij komen om details te bekijken en achteruit stappen om het geheel te bekijken.

Wat is het - Tab

Schrijven

Er wordt ook een pen met Wacom technologie meegeleverd waardoor je snel en nauwkeurig kunt schrijven en geniet van de natuurlijke schrijfervaring.

EMR-pennen (elektromagnetische resonantie) zijn zo nauwkeurig doordat de signaalsterkte op verschillende punten van de scherm sensor wordt gemeten en via automatische berekeningen nauwkeurig de locatie van de pen wordt bepaald en hoe hard de penpunt wordt ingedrukt.

Beheer

Eenvoudig beheer

Via de webbased beheerconsole is het heel gemakkelijk om tientallen, honderden of zelfs duizenden Chromebooks, Chrometabs en Chromeboxen te beheren. Op deze manier hou je controle over alle apparaten binnen de organisatie en kan je bepalen wat wel en niet mag of hoe een apparaat ingericht moet zijn. Dit gebeurd allemaal op afstand via de beheerconsole, je hoeft er ook niets voor te installeren, omdat alles in je webbrowser gebeurt.

Nieuwsgierig naar de prijs?

Laat het ons weten en wij vertellen je meer over de prijs en leveropties.

Prijs opvragen

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Google

Google Workspace

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Okta

Okta

Geeft je het overzicht van alle applicaties in het bedrijf, maakt het inloggen makkelijker en zorgt voor meer controle en veiligheid.

Lees meer!
Backup en archivering

Backup en Archivering

Je hoeft je geen zorgen meer te maken als er perongeluk data wordt verwijderd, je kunt dit op elk gewenst moment terug halen en je hebt zelfs onbeperkte opslag!

Lees meer!
Hardware

Hardware

Wil jij ook kunnen werken op een apparaat dat nooit langzaam wordt? Kijk dan snel verder naar ons diverse aanbod in Chrome apparaten.

Lees meer!