Connectiviteit

Verschil tussen Backup en Archivering

Google Workspace archivering is opgezet uit juridisch oogpunt, het bewaren van e-mails voor het geval dit nodig zal zijn in een juridisch conflict.

Google Workspace backup is bedoeld voor een collega die perongeluk data heeft verwijderd, dan kan er zonder enkele moeite data weer terug worden gezet in de orginele structuur.

Wil jij juridisch gedekt zijn?

Wil jij juridisch gedekt zijn?

Een extra omgeving waar jouw e-mails realtime worden bewaard kan altijd handig zijn. Je kunt zelf bepalen hoelang jij je data wilt bewaren en ook niet erg onbelangrijk, je hebt onbeperkte opslag. Je kunt kiezen voor Google Vault of onze eigen archivering.

Net als vroeger, maar dan digitaal, hoor je eigenlijk je bedrijfsdata te bewaren voor een X aantal jaar. Je hoeft dan ook niets meer uit te printen en in mappen op te bergen, wat weer tijd en ruimte scheelt.

Kosten archivering?

Controle

Volledige bewaking en controle

Je kunt een volledig overzicht krijgen van elke gebruiker, wanneer en wat er is gebackuped of juist niet. Bepaal vervolgens of je zelf nog een handmatige cloud backup wilt uitvoeren. Dit is overigens niet perse nodig, omdat er elke dag tot een paar keer per dag automatisch een backup wordt gemaakt. Zowel van de e-mail, chat, Google documenten en denk aan een Google drive backup.

Mocht een gebruiker per ongeluk data hebben verwijderd kan hij/zij zelf zijn eigen data weer terugzetten. Op deze manier kan de gebruiker direct doorgaan met zijn werkzaamheden, zonder te hoeven wachten op een admin om zijn bestanden te herstellen.

Kosten online backup?

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Google

Google Workspace

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Okta

Okta

Geeft je het overzicht van alle applicaties in het bedrijf, maakt het inloggen makkelijker en zorgt voor meer controle en veiligheid.

Lees meer!
Backup en archivering

Backup en Archivering

Je hoeft je geen zorgen meer te maken als er perongeluk data wordt verwijderd, je kunt dit op elk gewenst moment terug halen en je hebt zelfs onbeperkte opslag!

Lees meer!
Hardware

Hardware

Wil jij ook kunnen werken op een apparaat dat nooit langzaam wordt? Kijk dan snel verder naar ons diverse aanbod in Chrome apparaten.

Lees meer!