Voordelen

Gebruiksvriendelijk

Er zijn verschillende manieren om MFA te gebruiken bij Okta. Denk aan een pushbericht, voice, vingerafdruk, beveiligingsvraag of één van de andere mogelijkheden. Er is hierin ook een beleid te bepalen voor de gehele organisatie of een bepaalde afdeling als je bijvoorbeeld niet wilt dat medewerkers de optie beveiligingsvraag gebruiken.

Voordelen

Veiligheid

Beveilig toegang tot meer dan 5.500 out-of-the-box, on-premise, mobile en op maat gemaakte applicaties. Je kan MFA permanent aanzetten, zodat er bij elke inlogpoging in Okta MFA toegepast moet worden. Een andere optie kan zijn om MFA toe te passen als de gebruikelijke locatie afwijkt of als er van een onbekend IP adres ingelogd wordt. En zo zijn hier nog een aantal variaties op, om de bedrijfsdata zo goed mogelijk te beveiligen met het behoud van snel kunnen inloggen.

Kosten

Je kunt deze oplossing ook uitbreiden met bijvoorbeeld een Single Sign On of Lifecycle Management. Op de prijzen pagina kan je terugvinden wat het kost en welke onderdelen er bij horen.

Wat kost het?

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Google

Google Workspace

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Okta

Okta

Geeft je het overzicht van alle applicaties in het bedrijf, maakt het inloggen makkelijker en zorgt voor meer controle en veiligheid.

Lees meer!
Backup en archivering

Backup en Archivering

Je hoeft je geen zorgen meer te maken als er perongeluk data wordt verwijderd, je kunt dit op elk gewenst moment terug halen en je hebt zelfs onbeperkte opslag!

Lees meer!
Hardware

Hardware

Wil jij ook kunnen werken op een apparaat dat nooit langzaam wordt? Kijk dan snel verder naar ons diverse aanbod in Chrome apparaten.

Lees meer!