Wij zijn er voor jou!

iNuvola gelooft dat ICT in een continue veranderende wereld eenvoudiger kan. Met behulp van verschillende webbased oftwel cloud diensten, kunnen wij onze klanten helpen om altijd, overal en vanaf ieder apparaat te werken.

Veiligheid, schaalbaarheid en kostenefficiënt werken staan daarbij centraal.

Op basis hiervan bepalen wij met welke leveranciers en partners wij samen willen werken om de best mogelijke oplossingen te kunnen bieden voor onze klanten. Hierin denken wij ook graag met jou mee, elke organisatie is immers anders.

iNuvola Logo

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Google

Google Workspace

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Okta

Okta

Geeft je het overzicht van alle applicaties in het bedrijf, maakt het inloggen makkelijker en zorgt voor meer controle en veiligheid.

Lees meer!
Backup en archivering

Backup en Archivering

Je hoeft je geen zorgen meer te maken als er perongeluk data wordt verwijderd, je kunt dit op elk gewenst moment terug halen en je hebt zelfs onbeperkte opslag!

Lees meer!
Hardware

Hardware

Wil jij ook kunnen werken op een apparaat dat nooit langzaam wordt? Kijk dan snel verder naar ons diverse aanbod in Chrome apparaten.

Lees meer!