Voordelen

Eén overzicht

Via één portal van Okta inloggen met of zonder MFA en je kunt direct bij al je andere applicaties. Door alle verschillende applicaties aan Okta te koppelen krijg je één mooi overzicht waarbij je met 1 druk op de knop één van jouw applicaties kan gebruiken zonder opnieuw te hoeven inloggen. Ofwel Single Sign On genoemd. Het brengt een stuk gemak en veiligheid met zich mee.

Medewerkers hoeven op deze manier geen enkel wachtwoord meer te weten van alle verschillende applicaties. Ze moeten alleen het wachtwoord van de Okta portal weten. Daarbij kan je ook heel makkelijk de Okta portal uitschakelen als een medewerker vertrekt uit de organisatie. Hierdoor hoef je niet alle applicaties langs en is het een kwestie van de Okta portal uitschakelen.

Voordelen

Mobiel vriendelijk

Er is zelfs een Okta app beschikbaar om op deze manier ook Single Sign On (SSO) te gebruiken. Zo heb je op elk apparaat; mobiel, tablet, laptop etc. het gemak en de extra beveiliging van Okta. En dit alles om ook op een mobiel apparaat dezelfde ervaring te krijgen, als dat je de Okta portal op je pc in een webbrowser gebruikt. De app is dus niet anders dan het gebruik op een pc.

Voordelen

Aanpasbaar

De login pagina is volledig aan te passen naar bijvoorbeeld jouw eigen huisstijl. Het is ook mogelijk om de portal in een IFRAME te plaatsen waarbij je het nog makkelijker kan maken voor gebruikers om in te loggen of gebruik gewoon de Okta SSO links in jouw bedrijfsportal. Dit is allemaal mogelijk om de drempel zo laag mogelijk te houden, zodat iedereen er zonder gedoe gebruik van kan maken.

Voordelen

Toegangsbeheer

Stel intelligent toegangs- en authenticatie beleid in op basis van inlog context. Je hebt nu ingelogt in de Okta portal en na een uur wordt er aan de andere kant van de wereld ook een poging gedaan om in te loggen. Dat is dan ook niet mogelijk waardoor er direct een account wordt dichtgezet en de Admin's worden gewaarschuwd.

Kosten

Er zijn kosten gebonden aan deze oplossing waarbij je het gemak, veiligheid en de controle verhoogt binnen de organisatie. Op de prijzen pagina zie je dan ook een overzicht van de kosten en onderdelen die hierbij horen.

Wat kost het?

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Google

Google Workspace

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Okta

Okta

Geeft je het overzicht van alle applicaties in het bedrijf, maakt het inloggen makkelijker en zorgt voor meer controle en veiligheid.

Lees meer!
Backup en archivering

Backup en Archivering

Je hoeft je geen zorgen meer te maken als er perongeluk data wordt verwijderd, je kunt dit op elk gewenst moment terug halen en je hebt zelfs onbeperkte opslag!

Lees meer!
Hardware

Hardware

Wil jij ook kunnen werken op een apparaat dat nooit langzaam wordt? Kijk dan snel verder naar ons diverse aanbod in Chrome apparaten.

Lees meer!